Betingelser

MVA/MOMS
Priser er inkludert mva/moms!

I HANDLEKURVEN
Ved utfylt navn, telefonnummer, epost, bosteds-/postadresse, vises totalprisen for ditt kjøp – inklusive alle avgifter, moms og eventuelle betalingsgebyrer. Vi forbeholder oss retten til trykkfeil hva gjelder pris/ informasjon om produktene på siden.
Frakt er koblet opp til bring sine satser, og blir lagt til summen før betalingen utføres.

HANDELEN ER UTFØRT
Handelen er utført når du har mottatt en ordrebekreftelse på Epost fra oss om ditt kjøp.

KANSELLERING/REFUNDERING
Vi gir ikke tilbakebetaling på noen av våre produkter ved kansellering. Refundering ihht norsk kjøpslov ved kjøp i nettbutikk.

FLERE PRODUKTER I SAMME BESTILLING
Dersom du har bestilt mer enn én vare i samme ordre, kan det hende at varene sendes i separate forpakninger til deg

PORTO
Ingen av våre varer er inkludert porto/fraktkostnader. Dette kommer i tillegg til prisen for varen. Prisen justeres i forhold til bring sine satser og type produkt.

BETALINGSLØSNINGER
Vipps

SHIPPING
Varene sendes med Posten/Bring rett hjem til din postkasse.
Hvis vi dessverre har gått tom for din kjøpte vare, får du en mail fra oss kort tid etter fullført kjøp om at bestillingen er solgt, men at tilsvarende vare kan produseres på nytt om ønskelig.
Dersom varen er for stor til å sendes, eller krever spesialemballasje/-frakt, tar vi kontakt med deg før vi avgjør leveringsmåte.

SHIPPING INTERNATIONAL
Vi sender til Norge.

RETUR
Det er ikke returrett/ angrerett på kjøp under 300 kr. (ihht Forbrukerrådet)

SKADE PÅ KJØPT PRODUKT
Vi sørger for at alle våre varer pakkes forsiktig og sendes fra oss uten noen skader på produktet. Hvis pakken mot formodning har en skade når den kommer frem til deg, ber vi om at du tar bilder av både pakken den kommer i og det ødelagte produktet innen 7 (syv) virkedager etter mottatt leveranse, og sender dette til post@sablago.no. Du blir så bedt om å sende varen(e) i retur. Varen reproduseres og sendes til deg når den er ferdig. Vi har til enhver tid kommunikasjon med Posten og Bring. De kontakter oss umiddelbart hvis de forårsaker en skade på leveransen som er på vei hjem til deg.

MISFORNØYD?
Ta kontakt med butikken snarest på post@sablago.no!

FORNØYD?
Legg gjerne igjen en tilbakemelding på nettsiden vår!

PRIVACY
Alle rettigheter er reservert SablaGo. Dette være seg alt av kreativt innhold, igangsatte ideer og ferdig utviklende ideer.

LENKER TIL EKSTERNE SIDER
Vår nettside kan inneholde linker til andre nettsider. Hvis du velger å forlate vår webside for å følge denne linken, har vi ikke noe ansvar for hva andre sider står for og gjør. Vi er ikke ansvarlige for beskyttelse og ditt personvern hvis du velger å forlate vår nettside til fordel for en annen. Vi har ikke noe kontroll over dette, og du følger eventuelt en slik link på eget ansvar. Av disse grunner oppfordrer vi deg på det sterkeste til å lese gjennom personvernerklæringen som gjelder på den aktuelle siden du ønsker å følge.

DEMOGRAFI
Ved at du går inn på vår nettside, innhenter vi automatisk demografisk data fra din nettserver. Dette betyr at vi kan føre statistikk over kjønn, aldersgrupper og bosted til vår kundemasse, samtidig som du er helt anonym både overfor oss og vårt demografi-program.

HVA GJØR VI MED DIN INFORMASJON?
Når du kjøper noe fra oss, oppgir du følgende informasjon: Ditt navn, telefonnummer, epost og bostedsadresse.

SIKKERHET
Vi har gjort siden sikker og tilrettelagt for en enkel og positiv handleopplevelse. Når du kjøper et av våre produkter, fyller du ut skjemaet med din personlige informasjon om hvor varen skal, og hvordan vi når deg i tilfelle komplikasjoner oppstår. Deretter blir porto lagt til i prisen dersom du velger at varen skal sendes, og du blir satt videre til betalingsløsningen du ønsker å benytte.

Kort-/ Bankinformasjon:
Vi har aldri tilgang på din kort/nettbank-informasjon. Dette er en handel som utføres i samråd med din bank og vi har under ingen omstendigheter innsyn i dine kortdata og bankinformasjon. SablaGo lagrer aldri informasjon om kortet ditt, da all informasjon sendes kryptert via sikre servere. Vi mottar først din bestilling når du har utført betalingen via din bank.

Etter at din ordre har blitt sendt til deg, benytter vi ikke noe av denne informasjonen før du eventuelt gjør ditt neste kjøp – med unntak av din epost, som vi bruker til å sende deg nyhetsbrev om du ønsker det.

Vi kan i spesielle tilfeller benytte oss av ditt telefonnummer, dersom det er en forsinkelse på varen eller hvis varen for øyeblikket er utsolgt. All personlig informasjon som går via nettsiden er beskyttet i henhold til norske lover og regler, og blir ikke solgt til en tredjepart.

Vi oppgir aldri din informasjon (navn, telefonnummer, epost, bostedsadresse) videre til noen, med to unntak:
1. Hvis du bryter våre Kjøpsbetingelser og vi må gå til rettslig forfølgelse.
2. Hvis politiet kontakter oss vedrørende din informasjon.

MANGE LOVER OMHANDLER NETTHANDEL
Lover som har innvirkning for salg på Internett:

Forbrukerkjøpsloven

Angrerettloven

E-handelsloven

Avtaleloven

Vergemålsloven

Markedsføringsloven

Personopplysningsloven

Panteloven

Finansavtaleloven

SALGSVILKÅR

Angrerettloven

Angrerettloven vil si at du som forbruker kan gå fra avtalen du har med selger, om du melder fra om dette til selgeren senest 14 dager etter du mottok varen. Sammen med varen skal du også ha mottatt et angrefristskjema. Om du ikke har mottatt angrefristskjema, eller dersom selgeren ikke har gitt deg opplysninger om varen/tjenesten som han/ho etter loven plikter å gi, blir angrefristloven utvidet til tre måneder. Om selger ikke har gitt opplysninger om angreretten, blir angrefristen utvidet til ett år.

Forbrukerkjøpsloven Om varen har feil eller mangler har du klagerett etter kjøpsloven. Vilkårene for klageretten er at du legger frem klagen innen rimelig tid etter du har oppdaget feilen/mangelen. Etter forbrukerkjøpsloven kan du for eksempel kreve prisavslag, utbetring, erstatning eller heving av kjøpet om mangelen er vesentlig.

Garanti

En garanti skal gi deg rettigheter utover det reklamasjonsretten etter forbrukerkjøpsloven gir deg. Dersom garantien ikke gir deg en større rett enn det reklamasjonsretten etter forbrukerkjøpsloven gir deg, kan garantien være ulovlig i forhold til vilkårene i markedsføringsloven. Garantiutsagnet som selgeren oppgir under salg, er bindende for selgeren.