Om Oss

Har du hørt om optikeren som ble baker?
Sabla Go’ er standarduttrykket til Nils Oscar Skjærli. En glad sørlending som etter 40 år som optiker bestemte seg for å bruke pensjonisttilværelsen til noe nytt.

Sammen med kona Ann-Kristin har de årelang erfaring fra å drive butikk, god erfaring fra produksjon og salg av mat, og lang fartstid med kreativ skapning med hendene. Sammen kan de tilby håndlagde og unike produkter laget med kjærlighet, og små delikatesser basert på egenutviklede oppskrifter. Alt sammen kortreist, uten tilsetningsstoffer, og med råvarer rett fra naturen.

Etter lang tid har de nå jobbet frem mange spennende, nye produkter, og Sabla go’ gikk fra å være et uttrykk til et eget selskap. Jammen en god beskrivelse for alt det de har å tilby: Verdens beste kransekakestenger og kransekaker basert på god gammel oppskrift. Brente mandler man ikke klarer å stoppe å spise når man først har begynt. Deilige chutneys i herlige smakskombinasjoner, siruper og geléer laget med råvarer plukket rett fra naturen. Alt uten tilsetningsstoffer så klart. Nils Oscar lager flotte trelykter til å ha både ute og inne. Ann-Kristin lager lekre håndheklede vesker, også laget av naturlige råvarer.

Produktene kan kjøpes i nettbutikk eller på marked de er med på. Følg facebooksiden for å få med oppdateringer.